Search

Een warm welkom

Als je bij Dichterbij begint, helpen we je graag goed op weg. Dat doen we op verschillende manieren, zodat je de tijd krijgt om jouw team, cliënten, het werk en onze organisatie goed te leren kennen. Dat vinden we belangrijk, want we willen dat je met plezier aan het werk gaat!

Inwerkprogramma

Uiteraard staan jouw nieuwe collega’s voor je klaar. Zij bereiden een op maat gemaakt inwerkprogramma voor, zodat je het werk snel eigen kunt maken. Daarnaast beantwoorden ze graag jouw vragen en bieden ze extra advies en ondersteuning. Zo vind je vast snel je plek in het team!

Onze cliënten vinden het misschien spannend om jou te ontmoeten, maar ze zijn net zo blij als wij om jou te verwelkomen! Als je op het hoofdkantoor in Gennep gaat werken, zul je ook veel cliënten ontmoeten. Maak gerust eens een praatje!

Jouw introductie

Als je begint aan een nieuwe baan, komt er vaak veel op je af. Om onze organisatie en werkwijze goed te leren kennen, hebben we voor alle nieuwe collega’s een centraal introductieprogramma. Je begint met een welkomstbijeenkomst en krijgt veel praktische informatie. Daarnaast volg je relevante trainingen.

Introductie-app

Om je extra te ondersteunen, krijg je toegang tot onze introductie-app. Hiermee leer je stap voor stap Dichterbij kennen. We bieden extra informatie en tips om jouw werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Je krijgt toegang tot de app voordat je in dienst komt, zodat je alvast een goede eerste indruk kunt krijgen van wie we zijn en wat we doen.