Search

Flexibel werken als begeleider

Wil jij graag werken op diverse werkplekken en met verschillende cliëntgroepen, mét de zekerheid van vaste uren en een vast contract? Ontdek de flexibele mogelijkheden bij Dichterbij! 

Je kunt op verschillende manieren flexibel werken. Je bepaalt zelf wat het beste bij jou past:

  • Korte periodes: Geniet van de vrijheid om zelf te bepalen waar, wanneer en hoeveel je wilt werken. Op basis van jouw voorkeuren en beschikbaarheid zoeken we naar locaties die perfect bij jou passen. Jij biedt deze teams – tot maximaal 6 weken lang – de extra ondersteuning die ze nodig hebben.

 

  • Langere periodes: Doordat je meerdere maanden op een locatie werkt, bouw je een band op met de cliënten en maak je écht deel uit van het team. Zo doe je waardevolle kennis en ervaring op, die je direct kunt toepassen bij een volgende locatie. Een mooie kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien!
Dichterbij Petra en Wendy

Dit bieden we jou als begeleider flex

  • Flexibiliteit met een gegarandeerd aantal uren en een vast contract 
  • Een salaris tussen €2.457,00 en €3.332,00 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, schaal FWG 40 volgens de CAO-Gehandicaptenzorg.
  • Extra salaris als je ‘s avonds, in het weekend of op feestdagen werkt. Je talenten ontdekken en groeien in je vakgebied.
  • Volop werkmogelijkheden in Limburg, Noord-Brabant en omgeving Nijmegen.

Werk dat bij jou past

Of je nu een voorkeur hebt voor cliënten met een lichte verstandelijke beperking, een zwak hebt voor cliënten met een ernstige of meervoudige beperking, of gewoon wilt ontdekken wat het beste bij je past – wij zorgen ervoor dat jouw talent aansluit bij de doelgroep. 

Je krijgt binnen Dichterbij een vast contactpersoon die je begeleidt, je volgende werkplek regelt en al je vragen beantwoordt. Samen bepaal je op welke locatie(s) je aan de slag gaat.

Neem contact op

Weet je nog niet of flexibel werken bij jou past, maar zou je dat graag eens verkennen? Neem gerust contact met ons op via 088-7540800 of flexpuntdichterbij@dichterbij.nl. We vertellen je graag meer!

Bijbaan of vakantiewerk

Heb je interesse in een bijbaan of vakantiewerk bij Dichterbij? Ook daarvoor hebben we mogelijkheden bij Dichterbij.