Search

Management en ondersteunende diensten

Ben je geïnteresseerd in een functie in management of ondersteunende diensten? Bij ons krijg je de vrijheid om met jouw talent bij te dragen aan het verbeteren van de zorg en het welzijn van mensen met een verstandelijke beperking. Kortom: jij helpt de zorg te ontzorgen. Hoe mooi is dat?

Wil jij met jouw kennis en ervaring het verschil maken in het leven van anderen?

Dit bieden we jou:

  • Een aantrekkelijk salaris volgens de CAO-Gehandicaptenzorg
  • Hybride werken: je krijgt de flexibiliteit om zowel op kantoor als op afstand te werken, afhankelijk van de aard van je werkzaamheden en persoonlijke voorkeuren. We faciliteren in een goede thuiswerkplek.
  • Voordelig extra verlofuren kopen of verkopen, zodat je flexibeler kunt werken en meer tijd krijgt voor dingen die belangrijk zijn voor jou.
  • Volop mogelijkheden om te groeien, zowel persoonlijk als in je vakgebied.

Betekenisvol werk

Bij Dichterbij kunnen we niet zonder de inzet van de ondersteunende diensten. Of jouw talent ligt in het management of financiën, in HR, communicatie, vastgoed of schoonmaak, samenwerking met je collega’s zorg jij ervoor dat de zorgprofessionals zich volledig kunnen richten op dat waar het iedere dag om draait: een betekenisvol leven voor de cliënt.

Bij Dichterbij krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in je vakgebied en maatschappelijk jouw steentje bij te dragen. Jouw kennis en ervaring maken bij ons echt een verschil!

Neem contact op

Weet je nog niet precies of deze functie bij jou past, maar zou je dat graag eens verkennen? Neem gerust contact met ons op via 088-7540060 of wervingsbureau@dichterbij.nl. We horen graag van je!

Geen vacature missen?

We houden je graag op de hoogte van nieuwe vacatures. Laat ons weten waar je voorkeur ligt, dan ontvang je de passende vacatures direct in je mailbox.