Search

Omscholen naar de gehandicaptenzorg: Maak de carrièreswitch!

Overweeg je een carrièreswitch en wil je écht een verschil maken in het leven van anderen? Dan ben je bij Dichterbij aan het juiste adres! Met onze zij-instroomtrajecten kun je direct aan de slag in de gehandicaptenzorg, en we zijn blij met de ervaring die je met je meebrengt.

Bij Dichterbij staan we klaar voor mensen met een verstandelijke beperking en hun naasten. Jouw kennis en expertise dragen hier waardevol aan bij. En wat betreft de inhoudelijke kennis en praktijkervaring? Daar komen wij om de hoek kijken: tijdens ons omscholingstraject leer je het vak in de praktijk. Je gaat terug naar school, maar past de geleerde theorie direct toe in je werk.

Speciaal voor mensen die een carrièreswitch naar de gehandicaptenzorg willen maken, bieden we de volgende omscholingsmogelijkheden aan:

  • Verkorte (2 jaar) BBL-opleiding Maatschappelijke Zorg op niveau 4 tot begeleider gehandicaptenzorg (2 jaar).
  • BBL-opleiding (3 jaar) Maatschappelijke Zorg EVB+ tot (ondersteunend) begeleider.

Word jij de verpleegkundige van de toekomst?

Denk je eraan om verpleegkundige op mbo-niveau 4 te worden, maar weet je nog niet welke sector bij jou past? Het unieke 3-jarige opleidingstraject van MaasZorgWerkt is speciaal voor jou! Hier krijg je namelijk ervaring in drie sectoren: gehandicaptenzorg, ouderenzorg en geestelijke gezondheidszorg. Benieuwd? Lees meer over dit traject!

Neem contact op

Weet je nog niet precies wat jij wilt, maar wil je wel graag de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact met ons op via 088-7540000 of info@dichterbij.nl. We horen graag van je!

Geen vacature missen?

We houden je graag op de hoogte van nieuwe vacatures. Laat ons weten waar je voorkeur ligt, dan ontvang je de passende vacatures direct in je mailbox.