Search

Ontmoet onze recruiters

Onze recruiters helpen je graag met jouw zoektocht naar een nieuwe baan. Ook als je nog geen ervaring of opleiding in de zorg hebt, spreken we je graag!

Emmely Schutten

Emmely Schutten

Als kind ging ik graag mee met mijn moeder, die in de gehandicaptenzorg werkte. Daar is mijn liefde voor deze branche ontstaan. Ik heb enorm veel bewondering voor onze begeleiders! Het is voor mij essentieel dat we kandidaten beoordelen op hun kwaliteiten en vaardigheden, met een open en positieve instelling. Wat ik geweldig vind aan Dichterbij is dat ze altijd mogelijkheden zien, zowel voor de cliënten als voor het personeel.

Emmely Schutten

Emmely Schutten

Als kind ging ik graag mee met mijn moeder, die in de gehandicaptenzorg werkte. Daar is mijn liefde voor deze branche ontstaan. Ik heb enorm veel bewondering voor onze begeleiders! Het is voor mij essentieel dat we kandidaten beoordelen op hun kwaliteiten en vaardigheden, met een open en positieve instelling. Wat ik geweldig vind aan Dichterbij is dat ze altijd mogelijkheden zien, zowel voor de cliënten als voor het personeel.

Neem contact op

Weet je nog niet precies wat jij wilt, maar wil je wel graag de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact met ons op via 088-7540000 of info@dichterbij.nl. We horen graag van je!

Geen vacature missen?

We houden je graag op de hoogte van nieuwe vacatures. Laat ons weten waar je voorkeur ligt, dan ontvang je de passende vacatures direct in je mailbox.