Search

Over Dichterbij

Wij zijn Dichterbij voor mensen met een verstandelijke beperking en de mensen om hen heen. Bij Dichterbij geloven we dat iedereen een betekenisvol leven verdient, waarin je jezelf kan en mag zijn. In een omgeving die accepteert wie je bent. Dat is in de kern wat we geloven en waar we voor staan. Wil jij het verschil maken in het leven van anderen? Wil jij jouw talenten inzetten en groeien binnen jouw vakgebied? Dan zit je goed bij Dichterbij!

Bij Dichterbij gaan we uit van wat de cliënt nodig heeft. Samen met zijn of haar omgeving kijken we hoe we de basale behoeften kunnen vervullen. Dat doen we vanuit wensen, talenten en mogelijkheden. 

Met meer dan 5.000 collega’s bieden we ondersteuning, zorg en behandeling. Dat doen we op onze woon- of werklocaties, thuis of op school. Bij Dichterbij bieden we je de mogelijkheid om werk te maken van je talent en zo bij te dragen aan een betekenisvol leven voor cliënten. Je leest meer op dichterbij.nl.

Dichterbij in cijfers
Cijfers van het jaar 2022

Vind de baan die bij je past

Of je nu wilt werken in de zorg, behandeling of de ondersteunende diensten, samen maken we het verschil door onze krachten te bundelen en elkaars talenten te benutten. Dichterbij heeft verschillende locaties in Limburg, Noord-Brabant en omgeving Nijmegen. Zo vind je snel een passende vacature bij jou in de buurt.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden niet alleen een leuke en betekenisvolle baan, maar ook uitstekende arbeidsvoorwaarden en andere fijne voordelen.

Verhalen van collega's

Benieuwd hoe het is om bij Dichterbij te werken? Onze collega’s kunnen je dat natuurlijk het beste vertellen. 

Neem contact op

Weet je nog niet precies wat jij wilt, maar wil je wel graag de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact met ons op via 088-7540000 of info@dichterbij.nl. We horen graag van je!

Geen vacature missen?

We houden je graag op de hoogte van nieuwe vacatures. Laat ons weten waar je voorkeur ligt, dan ontvang je de passende vacatures direct in je mailbox.

Werken bij STEVIG

STEVIG is onderdeel van Dichterbij. Bij STEVIG doe je specialistisch werk, voor mensen met een licht verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische- en/of gedragsproblemen, die soms ook in aanraking met justitie zijn geweest. Interessante kansen voor jouw loopbaan dus.