Search

Jouw sollicitatie

Solliciteren bij Dichterbij, zo werkt het!

Dank je wel voor je interesse in een functie bij Dichterbij! Hieronder vind je een overzicht van de stappen die we zetten zodra jouw sollicitatie bij ons binnenkomt. Zo weet je wat je kunt verwachten. We waarderen de tijd en energie die je in jouw sollicitatie steekt en je mag van ons hetzelfde verwachten.

Stap 1: Jouw sollicitatie

Bedankt voor je sollicitatie! We zijn erg enthousiast om meer over jou te weten te komen. Ons team zal zorgvuldig je sollicitatie bekijken en beoordelen. We streven ernaar om binnen 1 week een reactie te geven.

Stap 2: Voorselectie

We zijn benieuwd naar jouw talenten en motivatie. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een kort kennismakingsgesprek. Dit is een gelegenheid voor ons om een eerste indruk van jou te krijgen en om eventuele vragen te stellen.

Stap 3: Kennismaken

Gefeliciteerd! We zijn onder de indruk van jouw profiel en willen je graag persoonlijk ontmoeten. Je wordt uitgenodigd voor een gesprek waarin je kennismaakt met de leidinggevende en een medewerker uit het team. Dit is een kans voor jou om meer te weten te komen over de functie en het team, en voor ons om te zien of er een goede match is.

Stap 4: Beter kennismaken

Als je succesvol bent doorgegaan naar een tweede gesprek, zullen we tijdens dit gesprek de arbeidsvoorwaarden bespreken. Ook bieden we je de mogelijkheid om een dag mee te lopen met het team, zodat je een beter beeld krijgt van de werkzaamheden en de werkomgeving. Daarnaast vragen we, met jouw toestemming, om een paar referenties om je achtergrond verder te verifiëren.

Stap 5: Warm welkom!

Als alles goed gaat en er een match is, feliciteren we je met je nieuwe baan bij Dichterbij! Je kunt rekenen op een warm welkom van je nieuwe collega’s. We zullen ervoor zorgen dat je je snel thuis voelt en je weg vindt binnen onze organisatie. Hoe we dat dat doen, lees je hier.