Search

Stage in de zorg

Als je nu een relevante opleiding in de zorg volgt, bieden wij je de kans om waardevolle ervaring op te doen tijdens je stage. Ontdek of werken in de gehandicaptenzorg iets voor jou is!

Volg je een mbo- (BOL), hbo- of wo-opleiding in de zorg? Dan biedt Dichterbij jou de kans om tijdens je stage waardevolle ervaring op te doen met mensen met een verstandelijke beperking. Vooral als je het je wel wat lijkt om begeleider of behandelaar te worden, is dit een geweldige plek om te groeien en veel te leren.

Hoe ziet het traject eruit?

Bij Dichterbij begeleiden we cliënten van jong tot oud, met verschillende wensen, talenten en mogelijkheden. Tijdens je opleiding wissel je daarom minimaal 1 keer van locatie. Zo ontdek je wat je leuk vindt en in welke richting je je wilt ontwikkelen. Je werkt minimaal 24 uur per week en gaat daarnaast 1 dag in de week naar school. Afhankelijk van de opleiding duurt het leerwerktraject 2, 3 of 4 jaar. Waardevolle werkervaring gegarandeerd!

MBO-stage (BOL)

Volg je een mbo-opleiding via de Beroeps Opleidende Leerweg (BOL)? Dan regelt je school vaak een stageplaats voor je. Je hoeft je in dat geval niet zelf aan te melden. Heb je al een voorkeur voor een bepaalde stageplek of doelgroep? Geef het dan door aan je school of aan ons.

HBO- of WO-stages

Dichterbij en STEVIG hebben regelmatig stageplekken in de zorg beschikbaar voor HBO- of WO-stagiaires. Bijvoorbeeld een stage als je gedragsdeskundige wilt worden. Heb je interesse in een stageplek bij Dichterbij? Dan zien we jouw open sollicitatie graag tegemoet!

Stage op het hoofdkantoor

Naast stages in de zorg, zoeken we ook regelmatig stagiaires op het hoofdkantoor. Hier helpen we onze collega’s in de zorg met allerlei diensten, zodat zij zich maximaal voor onze cliënten kunnen inzetten. Indirect werk jij dus ook mee aan een fijn leven voor onze cliënten. Tegelijkertijd krijg jij de kans om jouw talenten te leren kennen en tot bloei te laten komen. Kom dus ervaring opdoen bij Dichterbij.

Begeleiding en stagevergoeding

Als stagiair ben je een belangrijk onderdeel van het team. Je werkt samen met ervaren medewerkers als extra kracht. Onder begeleiding ga je aan de slag met je leerdoelen en skills. We zorgen ervoor dat je wordt ondersteund door je nieuwe collega’s, zodat je vol motivatie en focus kunt groeien. We doen er alles aan om het beste in jou naar boven te halen, en natuurlijk ook om de cliënten de beste zorg te bieden.

En we hebben nog meer goed nieuws voor je: naast de begeleiding die we je bieden, krijg je als stagiair bij Dichterbij ook een stagevergoeding volgens de CAO-Gehandicaptenzorg. Een extraatje om je inzet te waarderen!

Dichterbij Fleur en Anne

Ontdek het verhaal van Fleur:

Contact

Weet je nog niet precies wat jij wilt, maar wil je wel graag de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact met ons op via 088-7540060 of wervingsbureau@dichterbij.nl. We horen graag van je!