Search

Word begeleider gedrag

Ben jij op zoek naar een uitdagende zorgfunctie waarin je jouw flexibiliteit, creativiteit en inlevingsvermogen kunt inzetten? Als begeleider gedrag ben jij de stabiele factor voor mensen met een verstandelijke beperking en een intensieve begeleidingsvraag.

Jij biedt cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag structuur, veiligheid en rust. Zo draag je iedere dag bij aan een betekenisvol leven. Dat doe je niet alleen, maar in nauwe samenwerking met de cliënt en zijn naasten en natuurlijk het team van begeleiders en behandelaren.

Dit bieden we jou als begeleider gedrag:

  • Direct een vast contract!
  • Een salaris tussen €2.457,00 en €3.332,00 (schaal FWG 40) of €2.605,00 en €3.562,00 (schaal FWG 45) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, volgens de CAO-Gehandicaptenzorg.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag van 8% van het jaarsalaris.
  • Voordelig extra verlofuren kopen of verkopen, zodat je flexibeler kunt werken en meer tijd krijgt voor dingen die belangrijk zijn voor jou.
  • Volop mogelijkheden om te groeien in je vakgebied en je talenten verder te ontwikkelen.
  • Met verschillende locaties in Limburg, Noord-Brabant en omgeving Nijmegen vind je snel een passende vacature bij jou in de buurt.

Werk dat bij jou past

In het begeleiden van de cliënt ligt de focus niet op het gedrag, maar op het begrijpen van de behoeften van de cliënt. Dit kan soms een uitdaging zijn, vooral vanwege het gedrag en/of de beperking. Met jouw oprechte interesse biedt je de beste begeleiding en bouw je een sterke band op met de cliënt. Dat is precies wat de functie van begeleider gedrag zo bijzonder maakt.

Bij Dichterbij kan je met verschillende cliëntgroepen werken: jong of oud, licht tot ernstig beperkt, met of zonder lichamelijke beperkingen. Zo is er altijd een vacature die bij jou past.

Bernie&Ilse

Het verhaal van Bernie en Ilse:

Bernies talent als begeleider gedrag ligt in het klein denken en levelen met de cliënt. Kijk maar hoe hij dat doet met Ilse. “Samen zijn we honderd” zegt Bernie. Wat hij daarmee bedoelt? Ontdek Bernies verhaal bij Dichterbij

Neem contact op

Weet je nog niet precies of deze functie bij jou past, maar zou je dat graag eens verkennen? Neem gerust contact met ons op via 088-7540060 of wervingsbureau@dichterbij.nl. We horen graag van je!

Geen vacature missen?

We houden je graag op de hoogte van nieuwe vacatures. Laat ons weten waar je voorkeur ligt, dan ontvang je de passende vacatures direct in je mailbox.