Search

Word begeleider in de gehandicaptenzorg

Als begeleider ben jij zorgverlener, maatje, coach en vertrouwenspersoon tegelijkertijd. Een veelzijdige baan dus, waarin je bijdraagt aan een betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking.

En het mooie is: je krijgt daarbij alle vrijheid om jouw unieke talenten in te zetten. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Samen met de cliënt, zijn naasten én met al je collega’s maak je het verschil.

Dit bieden we jou als begeleider gehandicaptenzorg:

  • Direct een vast contract!
  • Een salaris tussen €2.457,00 en €3.332,00 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, schaal FWG 40 volgens de CAO-Gehandicaptenzorg
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag van 8% van het jaarsalaris.
  • Voordelig extra verlofuren kopen of verkopen, zodat je flexibeler kunt werken en meer tijd krijgt voor dingen die belangrijk voor jou zijn.
  • Volop mogelijkheid om te groeien in je vakgebied en je talenten te ontwikkelen.
  • Met verschillende locaties in Limburg, Noord-Brabant en omgeving Nijmegen vind je snel een passende vacature in de buurt.

Werk dat bij jou past

Welke talenten je bij Dichterbij inzet, hangt af van de cliënten met wie je werkt. Of ze nou jong of oud zijn, licht of ernstig beperkt, allemaal hebben ze hun eigen behoeften aan begeleiding.

En er zijn verschillende rollen die je kunt vervullen. Je kunt bijvoorbeeld begeleider worden op een woon- of dagbestedingslocatie, maar de nachtzorg of een ambulante rol passen misschien ook goed bij jou. Zoals je hoort, kun je als begeleider bij Dichterbij alle kanten op.

Dichterbij Miranda 4-5

Het verhaal van Ace

Ace de Boer (29) werkt als verzorgende IG én is woonbegeleider van cliënten met een lichte verstandelijke of ernstig meervoudige beperking (LVB, EMB).

Hij geniet van het spelen en dollen met hen. Een kantoorbaan? Niets voor hem. ‘Hier ben ik helemaal op mijn plek.’ Lees zijn verhaal hier! 

Neem contact op

Weet je nog niet precies of deze functie bij jou past, maar zou je dat graag eens verkennen? Neem gerust contact met ons op via 088-7540060 of wervingsbureau@dichterbij.nl. We horen graag van je!

Geen vacature missen?

We houden je graag op de hoogte van nieuwe vacatures. Laat ons weten waar je voorkeur ligt, dan ontvang je de passende vacatures direct in je mailbox.